5 Ocak 2009 Pazartesi

KISA BİLGİLER

** Salata ve yemeklerde kullanacağımız kuru soğanın acısını gidermek için, doğranan soğan bir süre tuzda bekletilir. Elle ovularak yıkanır. süzgece konur. Suyu süzüldükten sonra kullanmaya hazırdır.

** Hazır yufkadan yapılan gözleme ya da börekler buzlukta uzun süre saklamaya müsaittir. Buzluğunuzda bulunan börekler her zaman imdada yetişir.

** Yaptığınız bazlamayı da yiyeceğini kadar dışarıda bırakıp,diğerlerini buzdolabı poşetine koyup buzlukta koruyabilirsiniz.

** Haşlanan havuç, nohut, bezelye eğer fazla ise bunları da bir dahaki sefere kollanmak üzere buzdolabı poşetine koyarak buzlukta bekletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.En kısa zamanda yorumunuza cevap vermeğe çalışacağım.